2006-07-06

Aj aj, Saha

Italien och Frankrike spelar VM-final på söndag kväll. Efter kvällens match mellan Portugal och Frankrike kan vi konstatera att det inte blir någon Fulhamrepresentation i Berlin. Luis Boa Morte satt återigen på bänken och fick se portugiserna svara för ett närmast uddlöst anfallsspel, eller var det Lilian Thuram som såg till att det blev så? Där försvann en av Fulhamspelarna. Vem är då den andra tänker ni? Jo, jag tänker givetvis på vår gamle kelgris Louis Saha. Nu spelar Saha visserligen i ett visst lag från Manchester men det var i Fulham han la grunden för den landslagsplats han nu har. Saha missar liksom Boa Morte finalen. Dock inte av samma anledning.

Raymond Domenech skickade in Saha på planen med fem minuter kvar av ordinarie matchtid. Precis som mot Brasilien ersatte Saha Thierry Henry. Den gången tog det en minut för Saha att bli varnad. Mot Portugal tog det två. Därmed är Saha avstängd i finalen och missar chansen till inhopp. Aj aj, Saha.

Övriga händelser som är värda att notera är att bloggen firar 50 inlägg och att Liam Rosenior förlängt sitt kontrakt med Fulham till och med sommaren 2010. Rosenior som på bilden på fulhamfc.com ser ut som en liten skolpojke. Bilden ser ni här nedan.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skolpojke??!! Snarare som den borttappade medlemen från Grandmaster Flash & The Furious Five.... My god vilket affro :)

6 juli 2006 kl. 06:55  
Anonymous Anonym said...

Nåt fel på afros eller? <3

10 juli 2006 kl. 01:42  
Anonymous Anonym said...

Inte alls, tycker man det är snyggt så får det vara upp till den personen. Personligen föredrar jag helt andra frisyrer... Associerar affron mer med basket än fotboll, Alexi Lalas undantaget ;)

10 juli 2006 kl. 09:40  

Skicka en kommentar

<< Home