2005-08-10

Boa, Boa, Boa

Surprise, surprise! Ett nytt rykte om Luis Boa Morte och Newcastle. Nu ska tydligen Graeme Souness och Freddy Shepherd lägga ett nytt bud på Boa Morte. Enligt Daily Mail kommer Fulham erbjudas £3 miljoner + målvakten Steve Harper. Dessa evinnerliga rykten är nu så tröttsamma att jag avfärdar dom direkt. Likadant gjorde jag med ryktet som tidigare i veckan sa att både Newcastle och Liverpool ville värva Steed Malbranque. Fransmannens familj bor fortfarande kvar i Frankrike och Malbranque vill inte flytta norrut då detta skulle försämra förbindelserna med familjen avsevärt. Malbranque har klargjort att han vill stanna på Craven Cottage i London...

...liksom Luis Boa Morte. Souness har jagat Boa sedan i januari men någon flytt till Newcastle vill Boa inte veta av. Rykten har också florerat kring Liverpool och Middlesbrough men det är Newcastle som har agerat mest. I slutet av juli la man ett bud på £3,5 miljoner, ett bud som Fulham snabbt förkastade. Klubben vill inte sälja Boa och Boa vill inte lämna. £3,5 miljoner är dessutom ett rejält underpris, portugisen är värd ett antal miljoner pund mer. Forumskribenten "Cheggers" på TFI är genom sin arbetsplats god vän med Boas syster och enligt "Cheggers" har Boa för avsikt att stanna fyra år till på Craven Cottage innan han avslutar karriären i Portugal.

Förra veckan gav "Cheggers" Boa en bunt med 28 papper innehållandes hyllningar till spelaren publicerade på TFI. Besökare på "Fulham Family Day" i London i söndags meddelar att Boa såg riktigt glad ut. "Cheggers" låter meddela att Boa uppskattade initiativet att lämna över hyllningarna och att han var väldigt ödmjuk.

Nae, nu lämnar vi de här dumma ryktena och riktar in oss på en ny målvakt!