2005-08-10

Äntligen! Eller?

På målvaktsfronten ser det inte bra ut för Fulham så här dagarna innan seriepremiären. Jaroslav Drobny är skadad och gamlingen Mark Crossley lider av något som kan beskrivas som ålderskrämpor. Ricardo Batista, född 1986, är just nu det enda alternativet till matchen mot Birmingham. Nu ser det ändå ut att kunna lösa sig, en välkommen lösning!

Milans Christian Abbiati skrev först på för Genoa men de blev tvångsnedflyttade och övergången genomfördes ej. Enligt Daily Mirror för Fulham och Chris Coleman samtal med Milan om en eventuell affär. Om det rör sig om ett köp eller ett lån är ej känt men jag välkomnar ett köp av Abbiati. Mannen är desperat över att få spela regelbundet, har mycket rutin och har dessutom inte nått den bästa åldern för en målvakt ännu. Abbiati är 28 och skulle kunna bli förstemålvakt i Fulham flera säsonger framöver.

Abbiati är en grymt mycket bättre värvning än den som först var tänkt på målvaktsfronten. Aston Villas Stefan Postma skulle lånas in men han klarade ej läkarundersökningen.

Chris Coleman och Mohamed Al Fayed, bring in Abbiati! Och gör det nu. Frågan är om han då skulle hinna bli spelklar till lördagens match? Vi hoppas på det...

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är bara å hoppas att Abbiati skriver på för oss. Det kan bli ett riktigt bra köp/lån.

10 augusti 2005 kl. 17:34  

Skicka en kommentar

<< Home