2007-08-09

Makalöst bra

Gjorde tidigare idag ett inhopp i den så kallade Reklamserien i Stockholm (passande nog heter ligan "mitt" lag spelar i Premier League). Fick ta hand om målvaktsposten då den ordinarie målvakten kände för att agera utespelare. Hur det gick, tja, matchens lirare är väl rätt bra?

Matchrapporten är hämtad från reklamserien.com.

Grand Sociedad - TV 4 4–2
G.
Julian Schaps, Zonny Billgren, Andreas Krantz, Petter Eneman. T. Marcus Skarphagen, Nic Edwards.

Grand Sociedad utnyttjade fördelen med 3 avbytare i den tropiska värmen och kunde till slut vinna mot TV 4 med 4-2. G S började bäst och Julian Schaps hade ett par fina lägen, där åtminstone ett borde resulterat. Sedan vände matchbilden och TV 4 hade flera lägen. Marcus Skarphagen var mycket giftig och Nic Edwards hade två jättechanser. I GS mål stod den unge Hampus Pettersson och han var makalöst bra. Det var absolut högsta klass på flera räddningar, fråga Robert Björk. Schaps gav GS ledningen efter pass från Thomas Willbacher med ett par minuter kvar av första. TV 4 rivstartade andra och Skarphagen/Edwards var framme igen. Till slut kunde Skarphagen dundra in den välförtjänta kvitteringen. Tyvärr fick två TV 4-spelare lite skavanker och då fick man spela utan avbytare. Då orkade man inte riktigt. Zonny Billgren gjorde behärskat 2-1. Sedan kunde spelmotorn Andreas Krantz och Petter Eneman göra varsitt på under en minut. Edwards tröstmålade med ett långskott med sekunder kvar av tillställningen.
MATCHENS LIRARE: HAMPUS PETTERSSON, GRAND SOCIEDAD