2007-08-06

Nu kör vi!

Ny säsong, ny manager, en hel drös med nya spelare och nystart för
I huvudet på en Cottager - det vore dumt att klaga just nu. Undertecknad kommer återigen att bjuda på tankar och inblickar i religionen som stavas fotboll.

Mycket har hänt under sommaren och ffcsweden.com har som vanligt legat i framkant med rapporteringen om klubben som i år har nått den högst aktningsvärda åldern 128. Lawrie Sanchez har byggt ett helt nytt lag och den som lyckas pricka in startelvan till söndagens premiär borta mot Arsenal förtjänar en stående ovation. För andra säsongen i följd får Fulham svårast tänkbara motstånd i första omgången - återigen på bortaplan. Med hänsyn till personer med svagt hjärta, eller en förkärlek till att kasta föremål omkring sig, kommer jag inte att påminna någon om hur premiären förra säsongen slutade.

En poäng mot Arsenal skulle sitta fint, tre vore helt fantastiskt. Det viktigaste är ändå att laget visar upp att man har en genomtänkt spelidé och att det inte blir ännu en variant på den hönsgård som visat upp sig titt som tätt de senaste säsongerna. Försvarsspelet kan i alla fall knappast bli sämre. Jag både tror och hoppas att Lawrie Sanchez är mannen som kan ta Fulham till högre höjder. Tänk vad härligt det vore att framåt våren kunna slåss om en plats i UEFA-cupen istället för att spela ångestfyllda måstematcher.

Nu tackar I huvudet på en Cottager för i kväll, väl mött i morgon.

Nu kör vi!