2007-08-07

Matematik

Att åtskilliga helger och veckokvällar kommer att spenderas i tv-soffan de närmaste tio månaderna råder det inga tvivel om. Canal+ tar återigen hand om Premier League-sändningarna och den här säsongen slår de på stora trumman. På hemsidan kan man läsa att det kommer att visas minst åtta matcher i veckan - det tackar vi för! Kanalerna som gäller är Canal+ Sport 1, Canal+ Sport 2 och Canal+ Mix. Har du inte tillgång till alla de idag gör du bäst i att snabbt som Asafa Powell lägga in en beställning.

Sändningsschemat för augusti är spikat och alla som följer Fulham kan se fram emot tre matcher i rutan innan månaden är över. Den enda match som inte visas på Canal+ är hemmapremiären mot Bolton. De som har missat att FFC Sweden bjuder in till tv-träff på söndag får härmed en påminnelse. Information om den tillställningen hittas här.

På tal om Canal+. Kanalen bad undertecknad att skriva något inför säsongen för publicering på nätet. Sagt och gjort, en sammanfattning av sommarens händelser författades och finns nu publicerad.