2006-08-19

Straffsparkar

Premiäromgång och jag vill belysa följande efter denna första dag:

Rob "Red Terror" Styles (en gammal Fulhamhatare) och Peter Walton har två saker gemensamt. De dömde i premiäromgången och blåser billiga straffar. Styles tyckte sig se Steven Gerrard bli kapad av Sheffield Uniteds Chris Morgan när Morgan gled förbi någon meter bakom (obs, överdrift) Liverpoolmittfältaren. Heder åt alla Liverpoolsupportrar som håller med om att det inte var straff. Citerar mig själv från ett tidigare inlägg om Styles från 10:e augusti förra året.

Styles är känd för att ofta vifta med korten och han är heller inte oäven att blåsa straffsparkar.

På Goodison Park tilldömdes Everton en straffspark när Watfords Chris Powell fick bollen i huvudet, jag upprepar, i huvudet! Okej om Walton hade en dålig position och inte kunde se hela situationen klart men den assisterande domaren då? Med de nya fina headseten, som domarna ser ut att behöva en hel rulle silvertejp för att hålla fast, kan domarkvartetten lätt kommunicera med varandra. Illa är bara förnamnet.

Vi får hoppas att domaren i Fulhams match imorgon, Andre Marriner, sköter sina kort (kul ordvits) bättre. Spänningen är, som jag brukar säga, oliidlig.